Övrigt

Det är medlemsmöte 31/10 efter spelet, klubben bjuder på kaffe och kaka.

Vår intern liga "la liga" är i full gång och just nu ser det ut som en fight mellan den gamla asaguden Oden och hans son Balder efter 2 omgångar.

Årets klubbmästerskap spelas den 6/11 samtidigt med att vi spelar luciaslaget. Resultat .Årets klubbmästare är WALTER FELDHOFER med 1297 tvåa Bosse Collinge med 1243 trea Göran Ahlstrand 1242 fyra Altti "tian"Mattila med 1201.

Årets julslagning spelas den 12/12. spelas som baker som vanligt och efter spelet blir det medlemsmöte och där klubben bjuder på en julsmörgås.Så skriv upp er på listan på vår anslagstavla.

Vi hälsar Ingemar Brännmo välkommen in i Gemenskapen.

Intern ligan är nu färdigspelat.Där gratulerar vi Oden på 10 poäng och obesegrad genom serien tätt följd av Balder på 8 poäng, trea blev Ull på 6 poäng, Fyra Ve på 4 poäng, femma Tor på 2 poäng och sexa Vile 0 poäng.

Spelarna som ingick i Oden var Sven Altenfors,Leif Haag och Sven Wiklund.

Veteranligan färdigsspelades den 7/12 Med ren seriefinal i Div 1 mellan Brännkyrka 1 och Enskede 1 Tyvärr förlorade vi med knappa 98 pinnar,Så vi gratulerar Enskede till segern. För vårat andra lag blev det en 6 plats i Div 1, för tredje laget blev det en blygsam sista plats i div 2.

 

Året första omgångi Veteranligan startade med vinst för alla tre lagen.Noteras kan Allti slog 648 Ingemar 605 Leffe Johansson 599 i första lagen och Uno Nero 590 i andra laget. Tredje lagen tog sin första seger på ett år.

 

KOM IHÅG ÅRSMÖTET DEN 23 JANUARI!