om klubben

Om klubben

Brännkyrka PBK bildades 2006 och har till ändamål att främja pensionärsbowlingen.

Klubben har idag cirka 20 medlemmar, alltifrån gamla elitspelare till nybörjare. Klubben är öppen för alla över 55 år.

Vår hemmahall Brännkyrka har 9 banor det finns omklädningsrum med dusch, möjlighet till fövaring av klot och även en liten resturang på hallen finns även Ps bowling proshop.

Vi tränar på Tisdagar kl 12:00 och för den träningsvillige ses vi även på Fredagar samma tid.

Vårsäsongen börjar den 8 januari och slutar 16 April. Säsongspris 1500. Årsmötet blir den Tisdagen den 22 januari

Vid Årsmötet den 22/1 blev det två nya i styrelsen Ingemar Brännmo och Gunnar Augustsson

Och vi tackar Bengt Åkerström och Sten Fräse´n för väl genomfört arbete i styrelsen.

Vi tackar även Jonas Wigzell för hans arbete som rivisor.

Styrelsen består av följande

Ordförande    Valter Sjöberg